Baghete pentru micul dejun

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 4186 vizualizari

 

Eu consider ca menirea bunicilor este de a avea grija de nepoti.

 

INGREDIENTE

  • 450 ml. apa
  • 3 lg.ulei de masline
  • 1 lg. sare 
  • 760 g. faina
  • 2 1/2 lgt drojdie
  • 1+1ou
  • 200 g. branza
  • masline
  • rosii uscate
  • mac
  • cremvusti
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete pentru micul dejun:

Aluatul l-am facut in masina de paine ( apa, sare, ulei, faina, drojdie).

Cat aluatul este in masina se pregatesc umpluturile. Umplutura din 1 ou+branza, maslinele se curata de samburi, rosiile uscate, cremvusti.

Se scoate aluatul, se portioneaza, se intinde cu sucitorul, se pune umplutura, se ruleaza si se pun in tava. 

Baghetele se ung cu al 2 lea ou, se presara cu mac si se introduc in cuptor.

TIPS-URI

1

vor fi fooooooarte bune pentru ca au in ele multa dragoste pentru nepoti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (29)

ela 1

31.01.2011, 00:51

vreau si eu.....

Bunica 1

01.02.2011, 12:34

Simona, eu am dat drumul pescarusului cum le-am scos din cuptor. Oare s-a ratacit ? ela ,al tau a fost cu dedicatie

Bunica 1

01.02.2011, 12:36

mena29

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto